Volg ons op sociale media

Volg ons op sociale media

BALLY’S

RESTAURANT

Let’s get some food

Na of voor het bowlen lekker lunchen of dineren? Dat kan! Onze lunch- en dinergerechten worden vlot en vers bereid op onze Argentijnse grill, Big Green Eggs. Dit kun je allemaal zien vanuit het restaurant, wij werken namelijk met een open keuken. Geniet van onze gerechten met je vrienden, familie of collega’s.

Bally’s

HET RESTAURANT

Wij beschikken over een zeer ruim restaurant met een sfeervolle bar. Ons restaurant is de ideale plek voor een klein en ook groter gezelschap. Zelfs bij drukte, heeft u bij ons de ruimte! Zak lekker onderuit in onze blauwe sofa, neem plaats op onze geliefde ronde bankjes onder de skulls of even lekker hangen aan onze borrel tafel in het midden van het restaurant. In ons restaurant heeft u een aangename beleving.

Reserveer direct

We love food

OVER HET ETEN

Ons menu biedt verschillende gerechten voor zowel lunch als diner. Voor de lunch heb je bijvoorbeeld keuze uit uitsmijters, variërende sandwiches en salades. Bij het diner heb je ook veel keus. Verschillende voorgerechten, soepen, steaks, burgers, visgerechten en onze specialiteiten. Natuurlijk bieden wij ook vegetarische gerechten.

We love drinks

BALLY’S BAR

Wij bieden jou en je gezelschap de lekkerste en gezelligste borrel. Verschillende drankjes waar je met z’n allen van kan genieten! Van bier en wijn tot aan cocktails, genoeg variatie. Daarnaast bieden we je tijdens de borrel luxe hapjes en bittergarnituren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de hapjes en drankje voor, na of tijdens het bowlen.

Bally’s

SFEER IMPRESSIE

See you soon

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN HET LAATSTE NIEUWS

Door je in te schrijven via onze nieuwsbrief ontvang je eens in de maand/twee maanden een mail met de verschillende acties en nieuwtjes.