THAT’S HOW WE BOWL

Let’s go bowling

Volg ons op sociale media

BALLY’S

LUNCH, BORREL & DINER

Let’s go bowling

Bally’s beschikt over 12 banen met de meest nieuwe en uitgebreide scoresystemen. Met ons scoresysteem kunnen verschillende games worden gespeeld, selfies worden gemaakt, kun je verbinden met Facebook en er kunnen zelfs drankjes worden besteld via het scherm! Het is bij ons ook mogelijk om voor de jonge spelers de bumpers in te stellen, zo kan iedereen spelen op zijn eigen niveau. Je kunt met maximaal 6 personen op 1 baan spelen, wanneer je meerdere banen reserveert, zijn deze altijd naast elkaar.

DOORDEWEEKS

Ma t/m do

per uur per baan *

WEEKEND

Ma t/m do

per uur per baan *

DOORDEWEEKS

Ma t/m do

per uur per baan *

Food, drinks, bowling

ARRANGEMENTEN

Wij bieden verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. 

Bij Gin tonic & Bowl kun je 1 uur bowlen met gin tonic van onze kaart naar keuze.

Het Afterwork arrangement houdt in dat je 1 uur kan borrelen en 1 uur kan bowlen, 2 uur lang gezelligheid dus!

Ons derde arrangement dat wij aanbieden is Deluxe Bowlen. Je kunt dan 1 uur bowlen met een fles huiswijn naar keuze of een pitcher bier. Hiernaast krijg je een kleine bittergarnituur.

Ons arrangement Deluxe plus Bowlen houdt in dat je 1 uur kan bowlen met een fles Black & Bianco prosecco of 2 pitchers bier. Daarnaast krijg je nacho’s en een kleine bittergarnituur.

Het laatste arrangement dat wij aanbieden is Super Deluxe Bowlen. Je kunt dan 1 uur bowlen met een fles Moët & Chandon Ice met daarbij een grote bittergarnituur.

Bekijk onze arrangementen

Let’s bowl

KINDERFEESTJE

1 uur bowlen en daarna lekker frites met een snackje of een pizza eten bij Bally’s! Tijdens het bowlen en eten serveren wij limonade. Het feestje frites met snack is de gehele week te reserveren van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het pizza feestje kan van woensdag t/m zondag worden gereserveerd van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het kinderfeestje is te reserveren vanaf 4 kinderen.

Prijs p.k. €12,50

Neem contact met ons op

Welcome

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Din t/m don
Vrij t/m zat
Zondag

Gesloten
11:00 – 22:00
11:00 – 23:00
11:00 – 22:00

See you soon

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN HET LAATSTE NIEUWS

Door je in te schrijven via onze nieuwsbrief ontvang je eens in de maand/twee maanden een mail met de verschillende acties en nieuwtjes.