MEER
OVER BALLY’S

About us

Volg ons op sociale media

Bally’s

HET RESTAURANT

Wij beschikken over een zeer ruim restaurant met een sfeervolle bar. Ons restaurant is de ideale plek voor een klein en ook groter gezelschap. Zelfs bij drukte, heeft u bij ons de ruimte! Zak lekker onderuit in onze blauwe sofa, neem plaats op onze geliefde ronde bankjes onder de skulls of even lekker hangen aan onze borrel tafel in het midden van het restaurant. In ons restaurant heeft u een aangename beleving. Ondanks dat wij ook over 12 hyper moderne bowlingbanen beschikken merkt u daar helemaal niks van als u bij ons langs komt voor een lunch, borrel of diner.

free parking

GOED BEREIKBAAR

Bally’s bar, grill & bowling is gelegen in de Plaspoelpolder te Rijswijk, tegenover de tram en bushalte Volmerlaan. U kunt bij ons terecht voor een lunch, borrel diner en bowlen. Gratis parkeren in de omliggende straten en bovengelegen parkeergarage.

De parkeergarage is geopend van maandag t/m vrijdag tot 22:30 uur en zaterdag en zondag tot 17.00 uur.

The place to be

DE LOCATIE

Onze locatie is Volmerlaan 7c. Het pand is modern van binnen en van buiten. Naast het restaurant en de bowlingbanen, hebben we ook een prachtig terras waar je van kan genieten!

Naar binnen

Meet our people

BALLY’S TEAM

See you soon

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN HET LAATSTE NIEUWS

Door je in te schrijven via onze nieuwsbrief ontvang je eens in de maand/twee maanden een mail met de verschillende acties en nieuwtjes.